Handelsbetingelser

Priser
Alle priser er inkl. 25 % moms og i Danske kroner (DKK). Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Salg generelt
Bogen leveres kun i Danmark. For at undgå at pakkerne bliver efterladt i postkasser og på trappetrin, sender vi i til pakkehops i nærheden af adressen.

Der er gratis levering på alle ordrer på webshoppen.

Fortrydelsesret
Du kan returnere bogen inden for 30 dage efter modtagelse. Bogen skal være ubeskadiget. Ordrebekræftelsesmail/ ordrenummer skal vedlægges. Adressen er: verdenscyklist.dk, Kong Georgs Vej 19, Baghuset, 2000 Frederiksberg.

Ved fortrydelse af købet, vil pengene (excl. porto) blive tilbageført til det benyttede kreditkort. Tilbagebetalingen sker hurtigst muligt efter vi har modtaget varen retur og kontrolleret at den lever op til betingelserne for at fortrydelsesretten kan udnyttes.

Levering
Levering sker inden for en uge efter ordremodtagelsen. Alle ordrer sendes med:  GLS. Vi sender KUN til pakkeshops - så bøger ikke ender foran hoveddøren i regnvejr. Fragtprisen fremgår ved bestilling og på ordrebekræftelsen/fakturaen.
I tilfælde af udsolgte bøger eller ændring af leveringstid, vil du straks blive underrettet herom.
Hvis du ikke udfylder dine leverings informationer, så som adresse, mobilnummer og e-mail korrekt, kan leveringen ikke ske retmæssigt - og der ydes ingen garanti på varen.

Afbestilling
Ønsker du at afbestille eller annullere en ordre, beder vi og sende en mail på mk@verdenscyklist.dk med " Afbestilling " indsat i emnetekst.
Afbestilling bør ske inden kl. 14:00 samme dag, som bestillingen er foretaget.

Betaling
De mulige betalingsmåder er: Dankort, Visa Dankort, Mastercard mv. De kortoplysninger som indtastes ved køb af varer bliver sendt direkte til NETS/TELLER i krypteret form (SSL) som det kun NETS/TELLER kan læse. Der er således ingen andre, som ser eller gemmer betalingskort oplysningerne. Transaktionsgebyret overstiger ikke de af PBS fastsatte gebyrer.

Retur- og fortrydelsesre
Fragtudgiften ved at returnere varen til verdenscyklist.dk påhviler dig som forbruger. Såfremt det returnerede opfylder kravene, vil du inden 14 dage modtage beløbet retur.

Hvis du returnerer, skal varerne være i samme stand som ved modtagelsen og ledsaget af en kopi af fakturaen.


Reklamationsret
Såfremt du modtager en forkert vare i forhold til din bestilling eller en beskadiget vare, skal du reklamere inden en rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder, anses reklamationen for værende rettidig.

Er De i tvivl
Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, så mail os på mk@verdenscyklist.dk

Oplysning om klagemuligheder
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.
EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage.

Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Din klage kan indgives her.

Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse mk@verdenscyklist.dk

Kontaktformular